A stressz szinte életünk minden pillanatában jelen van, azonban, hogy a hatása ösztönző-e számunkra, vagy már elérte azt a szintet, amikor árt az egészségünknek, a teljesítményünknek, vagy a kapcsolatainknak, nem könnyű időben észrevenni.

Felmérések alapján a magyar vezetők többsége napi szinten olyan mértékű stresszt él meg, ami már rövid távon károsítja az egészséget és pénzügyi károkat okoz magának és szervezetének is. Stressz hatása alatt a kognitív képességeink nagy mértékben romlanak, amelyek jelentősen befolyásolják a hatékonyságunkat. A tartósan kezeletlen stressz egyik fel nem ismert, ám nagyon gyakori jelensége, hogy egyre nehezebben és egyre kevésbé megalapozott döntéseket hozunk. A stressz felismerésére, megfelelő szintű kezelésére és az ebben megvalósuló fejlődésre fókuszáló fejlesztés – korunk vezetői számára – az egyik legaktuálisabb, leghatékonyabb és legmegnyugtatóbb befektetés.

Ezért Vezető Szalonunk nyári, kétnapos programját ennek a témának szenteljük:

Amit tudni akartál a stresszről, de sosem merted megkérdezni – stressz viselkedések megelőzése és felismerése magunknál és másoknál, a megfelelő beavatkozás – munka-magánélet egyensúlyának fenntartása
A program időpontja: július 7-8. 9.00-17.00 óráig

Helyszíne: AlfaArt Hotel , 1039 Budapest, Királyok útja 205.

Jelentkezési határidő: június 29. csütörtök

A Vezető Szalonról itt olvashat többet: http://eletmodtervezes.hu/aktualitasok/vezetoi-labnyomok/

További információk a FB oldalunkon.
Kérdés esetén keressen minket!