Úgy érzi, működhetnének jobban is a cégnél az emberek és lehetnének gördülékenyebbek folyamatok?

Szeretné, ha erőfeszítéseit a vezetőségben is elismernék, csapatát pedig maga mellett tudhatná a megújuló célok eléréséhez?

Ha a képzésekre, fejlesztésekre fordított összegek eredménye mérhető lenne?

Ha jobban tudná dekódolni cég-specifikus igényeit a vezetőség felé, hogy csapatával valóban a célnak megfelelő megoldásokon dolgozhasson?

Ha a fenti kérdések bármelyikére ‘igen’-nel válaszolt, mi segítséget tudunk Önnek nyújtani mindebben! Csupán töltse ki a lenti néhány kérdést és máris tudunk miről beszélgetni – minden kötelezettség nélkül!

Közreműködésünkkel hatékonyabb szervezeti működés és üzleti kultúra valósítható meg, aminek következtében az Ön cége/osztálya is eredményesebben működhet, az ott dolgozók pedig elkötelezettebbek, elégedettebbek lehetnek.

Annak ellenére, hogy a Smart Business Coachok csapata ebben a felállásban a közelmúltban kezdte meg a működését a szervezetfejlesztés és coaching piacán, mindannyian az üzleti életben tevékenykedő coachok vagyunk, valamint több éves vagy évtizedes üzleti, vállalatvezetői múlttal rendelkezünk egyenként. Úgy véljük, ez segít minket abban, hogy nyitottan és holisztikusan közelítsünk a különféle üzleti helyzetekhez és az emberekhez, akik ezen helyzetekben vannak.  Csapatunk célja a nagyobb szervezetfejlesztési feladatok kiemelkedő színvonalú vállalása.  Munkánk során egítünk meglátni a lehetőségeket és empatikus segítőként, katalizátorként dolgozunk annak érdekében, hogy megbízóinkkal a legjobb megoldásokra rátaláljunk. Ismerjük a kis- és középvállalkozói, a multinacionális, valamint a civil szférát is. Tudásunk és tapasztalatunk a személyiségfejlesztéstől a szervezetfejlesztésen át a kommunikációig, marketing stratégiáiig és az üzletfejlesztésig sokrétűek, és már az első közös munka után kézzelfogható eredményeket produkálhatnak.

Hisszük, hogy ha egy szervezet tagjai jól érzik magukat, akkor az a szervezet eredményes lesz!

Create your own user feedback survey