Kik az ügyfeleim?

 • Közép- és felsővezetők
 • Fiatal, kezdő vezetők
 • Talent pool – vezetői pozíció várományosok

Az executive coachingot a vezetéssel kapcsolatos minden kihívás és nehézség esetén érdemes segítségül hívni. A csapatstruktúra kialakítástól kezdve a motiválásig széles skálán mozog az az eszköztár, ami támogathatja a vezetőt a szakmai elismertségében. A tréningekkel szemben, illetve azokat kiegészítve a vezetői coaching személyre szabott, rugalmas, bizalmas, és azáltal, hogy mélyrehatóbb, valamint része az utánkövetés, olyan pozitív változásokat eredményez, amelyek hosszútávon beépülnek a vezető személyiségébe és munkastílusába. Mint executive coach, személyes erősségemnek tekintem az éleslátást és az összpontosítás képességét, amire szükség van ahhoz, hogy a vezető által érzékelt számos kihívás között megtaláljuk a lényeget és olyan célokat tűzzünk ki, amelyek valóban szükségesek a vezető számára a szakmai fejlődésében, és képesek legyünk megtartani a fókuszt a hosszútávú sikerekért.

Mit csinálok, mihez értek?

 • ‘3 in 1’: középvezetői, hr-es (interjúztatás, AC részvétel, kiválasztás) és vezetői coaching tapasztalat
 • kis- és középvállalkozásoknál, hazai, nemzetközi és multikultúrális környezetben, valamint az egyik legdinamikusabban fejlődő szektorban (SSC) szerzett munka-, vezetői-, és vezetői coaching tapasztalat

“Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, amely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: “elmúlik”.

Ezzel az idézettel szeretném érzékeltetni, hogy egy-egy coaching beszélgetés végén milyen visszajelzéseket kapok leggyakrabban az ügyfeleimtől: egyszerűbben, tisztábban látják helyzetüket és következő lépéseiket az adott cél elérésében.

A coaching eszköztárával próbálom meg elérni, hogy más szemszögből lásson rá az életére vagy az Önt foglalkoztató kérdésekre, ezáltal új gondolatokat/ ötleteket/ irányvonalakat fedezzen fel önmaga számára az adott témában való tovább lépéshez. Mindeközben belső erőforrásait is mozgósítjuk a lépések megtételéhez és ha szükség van rá, folyamatos bátorítást, lelki “edzést” tudok nyújtani a cél elérése érdekében bejárt útján.

Milyen vagyok én?

Debrecenben születtem és nevelkedtem, majd a hivatásom miatt immár több, mint másfél évtizede a fővárosba költöztem. Közgazdász végzettségem van, ezen belül logisztikai és pénzügyi területen szereztem gyakorlatot hazai és nemzetközi cégeknél. Néhány éve a toborzás, kiválasztás és a vezetés irányába indultam el. A munkám során nyert tapasztalatok, illetve az elmúlt több, mint egy évtizedben a magánéletben és céges környezetben elvégzett sok-sok tréning során nemcsak magamról tanultam sokat és tartottam tükröt az életem eseményei felé, hanem külső visszajelzések, illetve egy bizonyos belső meggyőződés hatására úgy éreztem, hogy ezzel a területtel mélyebben foglalkoznom “kell” és a tanultakat mások javára is alkalmazni szeretném. A fellelhető széles – és általam kipróbált – eszköztárból a coachingot és a kineziológiát éreztem az egyéniségemhez és nézeteimhez közel állónak, ezért ezeket a módszereket sajátítottam el és segítségükkel megpróbálok a hozzám fordulóknak támogatást nyújtani.

Szakterületeim kulcsszavakban:

 • Munkavállalók motiválása, jó csapattagok megtartása
 • Hatékony csapat-struktúra kialakítása
 • Munka-magánélet egyensúlyának megteremtése
 • Gyors változások melletti folyamatos elköteleződés
 • Nehezebb időszakok kezelése
 • Problémás kollégák kezelése
 • Visszajelzés adása, különösen, ha az negatív
 • Hatásos előadás
 • Delegálás
 • executive coaching
F. Kiss Marianna coach

F. Kiss Marianna

Elérhetőségek:

Email:

fkissmarianna@gmail.com 

Tel.: 06 20 77 33 137

LinkedIn